OFERTĂ - Pentru comenzi mai mari de 350 lei va puteti alege o carte Cadou de la Editura Dharana. Pentru a vedea lista, dați click AICI !

Condimentarea Creativa. Ioan Prisecaru

Ioan Prisecaru
-10% nou
44,00 Lei 39,60 Lei
”Experimentând ceaiurile de plantele medicinale, am reușit să obțin transformări de-a dreptul spectaculoase.
 Pe măsură ce am modelat diferite tipuri de rețete, am reușit să constitui două rețete de ceai (le-am numit ceaiuri integrative) care se completează reciproc, răspunzând astfel unei game foarte mari de necesități. Cu ajutorul acestor ceaiuri vă puteți crea un program de însănătoșire și  vitalizare pe termen lung, spre a vă întări în toate aspectele vieții.
Vă sugerez să vă cultivați obișnuința de a bea ceaiurile integrative și astfel, veți avea șansa să construiți în voi și în jurul vostru un edificiu de sănătate și success”.
„Condimentarea hranei este una dintre formele cele mai bune de atragere a energiilor benefice din univers.

 Se întâmplă acest proces întrucât condimentele pot îmbunătăți în mod substanțial structura chimică și energetică a omului”.

„Acesta este principalul fenomen prin care condimentele pot influența în mod decisiv starea de sănătate.

 În momentul în care ajung în corp, condimentele refac echilibrul biologic și informațional. Pe acest fond, condimentele stimulează eliminarea toxinelor și remodelează ființa spre a se conecta mai armonios la energiile universului.”

”Terapia celor 5 condimente de tip „rădăcinoase” răspunde în special nevoilor energetice și informaționale la nivelul centrilor energetici din partea inferioară și stângă a corpului.

 Pentru a răspunde în mod echilibrat tuturor necesităților, am introdus un amestec de 12 condimente de tip solar care poate fi utilizat în majoritatea mâncărurilor.
Acest amestec vine în completarea paletei de energii emanate prin intermediul condimentelor de tip rădăcinoase”.


 
In stoc

Durata de livrare: 1-3 zile lucrătoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 9786069029473 Ai nevoie de ajutor? 0040772252302
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
„Conform conceptelor fizicii cuantice, lipsa energiei pământului din corp ne poate afecta prin suferințe care se manifestă în partea inferioară și stângă a corpului.
Statisticile arată că cele mai multe cazuri de mortalitate sunt determinate de suferințele care se implementează într-o primă fază în cele două zone ale corpului.
TERAPIA CELOR 5 RĂDĂCINOASEpoate veni în întâmpinarea celor ce au suferințe care afectează partea stângă și inferioară a corpului”.


CUPRINS
 Scrisoare pentru cititori  .....3
 Prezentarea cărții ..... 5

Capitolul I.
ALIMENTAȚIA INTENS CONDIMENTATĂ A OMULUI MODERN..11
1. Puterea condimentelor....11
1.1. Noțiuni elementare despre condimente ......11
1.2. Zonele de acțiune a condimentelor ......15
1.3. De ce mai este necesară alimentația intens condimentată......18
2.  Fenomene biologice și energetice în procesul de asimilare a condim... 22
3. Tehnici de introducere a condimentelor în alimentație ......25
      3.1 Modelarea alimentației pentru cultivarea condimentelor noi….…..25
      3.2 Procedee de asimilare a condimentelor în alimentație......28
4. Tehnici de utilizare a condimentelor .......31
     4.1 Utilizarea condimentelor în preparatele din lapte și carne..........31
     4.2 Utilizarea condimentelor în alimentele de origine vegetală ............ 34
5. Modelarea vieții prin intermediul alimentației intens condimentate........36


Capitolul II
CALITĂȚILE HOLISTICE ALE CONDIMENTELOR ......41
1. Efectele biologice ale condimentelor ....... 41
2. Raportul dulce-condimentat .......43
3. Acțiunile holistice ale condimentelor........ 46
     3.1. Acțiunea biochimică a condimentelor .........47
     3.2.  Acțiunea polarizantă a condimentelor ..........49
     3.3.  Sinergia condimentelor .....52
     3.4.  Intensitatea condimentării ........53
     3.5.  Afinitatea față de condimente .....53
4. Stările de polarizare umană......55
       4.1.  Polarizarea corpului în relația cu soarele și pământul ................... 55
       4.2.  Dizarmoniile corpului în relația cu soarele și pământul .................58
4.3.  Reglarea polarității omului prin intermediul condimentelor...........60
5.  Cum putem asimila noile condimente .......61


Capitolul III
TERAPIA CU CELE 5 „RĂDĂCINOASE”......65
1. Odiseea recâștigării punctului de sprijin ......65
1.1.  Căutări pe drumurile vieții ........65
1.2.  Cum am ajuns la „rădăcinoase”?. ......68
2. Epopeea unui succes premeditat .......70
               2.1 Primele efecte ale condimentării hranei cu „rădăcinoase”........72
3. Rațiunea de a alege condimentele rădăcinoase .......73
4. Procedura de asimilare a condimentelor de tip rădăcinoase ......77
               4.1 Tabloul celor cinci rădăcinoase .........77
               4.2. Tabloul celor 10 condimente .......79
5. Calitățile biologice ale condimentelor „rădăcinoase”.......82
                5.1 Usturoiul ......82
                5.2 Ceapa .........84
                5.3 Turmericul (curcuma)..........85
                5.4 Ghimbirul  .........86
                5.5  Hreanul  .......87


Capitolul IV.
TERAPIA CELOR 12 CONDIMENTE .........89
1. Cum am ajuns să-mi constitui amestecul celor 12 condimente?.....89
2. Strategia realizării amestecului de 12 condimente . .........91
3. Principiile de constituire a amestecului celor 12 condimente ........93
4. Procedura de realizare a amestecului celor 12 condimente  ..........97
5. Calitățile terapeutice ale celor 12 condimente ...........98
5.1.  Ardeiul iute (chilli) ..........98
5.2.  Piperul ..........99
5.3.  Dafinul...........100
5.4.  Oregano .........101
5.5.  Busuiocul .......102
5.6.  Chimenul ............102
5.7.  Mărarul (semințe) ......103
5.8.  Salvia ...........104
5.9.  Măghiranul ........105
5.10.  Cimbrul ............105
5.11.  Tarhonul .........106
5.12.  Coriandrul...... 106

Capitolul V
TERAPIA CU CEAIURI  INTEGRATIVE.........109
1. Cum am pus în valoare ceaiurile integrative..............109
2. Caracteristicile ceaiurilor integrative ..........112
2.1. Polaritatea acțiunii plantelor ...............112
2.2. Ceaiul de tip „YIN” ………..113
2.3. Ceaiul de tip  „YANG” ……116
2.4. CEAI INTEGRATIV – mod de preparare și utilizare.........118
2.5. Plantele medicinale utilizate în ceaiuri .............120
3. Particularitățile ceaiurilor integrative ……………123
3.1. Complementaritatea ceaiurilor integrative ……123
3.2 Stimularea apetitului pentru ceaiurile integrative de tip Yin și Yang.…...124
3.3. Transformări benefice generate de ceaiurile integrative …126
4. Relatări despre efectele benefice ale ceaiurilor integrative..…...128
5. Utilizări suplimentare pentru ceaiurile integrative ………131

Capitolul VI
CONDIMENTAREA PIELII
1. Strategia condimentării ființei umane...........135
2. Terapia pielii cu sare de la Marea Moartă............140
2.1. Calitățile sării de la Marea Moartă............140
2.2. Proceduri de prep. a soluției de sare de la Marea Moartă...146
2.3. Procedura de aplicare a soluției de sare de la Marea Moartă...147
3. Terapia pielii cu ceaiuri concentrate.........149
3.1. Argumentația utilizării plantelor med. in terapia pielii.......149
3.2 Structura ceaiului concentrat......152
3.3. Cutume in prepararea ceaiului concentrat.......154
3.4.Procedura de preparare a ceaiului concentrat.........155
3.5. Procedura de aplicare a ceaiului concentrat...........156
3.6. Ceaiul perpetuu..............157
3.7. „Miracole” generate prin terapia pielii cu ceaiuri        concentrate......160
          EPILOG.....168

Capitolul VII
PROGRAMUL DE CONDIMENTARE CREATIVĂ ………171
1.Strategia programului de condimentare creativă……....171
2.Transformările condimentării integrative……173
3. Terapia cu ceaiuri energizante ………176
4. Trei priorități esențiale în adoptarea
condimentării integrative …………181
5. Programul integrat de condimentare creativă ……184
     5.1 Un nou început.…………184
     5.2 Primii pași pentru un nou început ……188
     5.3 Îmbunătățirea vieții prin adoptarea condimentării integrative
     și a coachingului integrativ …… 190
Epilog....193

Recapitulare.
PROCEDURI ȘI TERAPII ………194
A. Constituirea amestecului celor 12 condimente……...194
B. Rețete și proceduri care includ ceaiurile integrative….....195
C. Proceduri cu ceaiuri concentrate........197
1. Procedura de preparare a ceaiului concentrat.......197
2. Procedura de aplicare a ceaiului concentrat..........197
3. Procedura de aplicare a ceaiului perpetuu...........198
D. Proceduri cu sare de la Marea Moartă.............199
1. Procedura de prep. a sol. de apă cu sare de la Marea Moartă.....199
2. Procedura de prep. a sol. de lapte de corp cu sare de mare.........200
3. Procedura de aplicare a soluției de sare de la Marea Moartă......  200
E. Programul integrat de condimentare creativă.......201

 

Anul AparițIei: 2023

EdițIe: Broșată, plastifiată mat

Editura: Dharana

Format: 17,5 / 23,5 cm

Limba: Română

Nr. Pagini: 208

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Program de lucru: de luni pana vineri, 9 -18

0040772252302 contact@edituradharana.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!