OFERTĂ - Pentru comenzi mai mari de 350 lei va puteti alege o carte Cadou de la Editura Dharana. Pentru a vedea lista, dați click AICI !

Ce vor femeile? Ce vor barbatii? Femeia, aceasta zeita care ma tine de mana. Barbatul acesta este doar de iubit. Copilul, acest inger minunat.

Ce vor femeile? Ce vor barbatii? Femeia, aceasta zeita care ma tine de mana. Barbatul acesta este doar de iubit. Copilul,  acest inger minunat.
Nota autorului
Am reflectat mult dacă să dau tiparului această carte.

Am făcut referire în aceste pagini la noi toți, femei, bărbați și copii care din mila lui Dumnezeu viețuim pe acest pământ. Dar în primul rând m-am adresat femeilor pentru că ele au energie dublă, și de modul cum se comportă ele cu bărbatul depinde viața pe pământ și în univers. Adevărul poate fi foarte greu de acceptat, mai cu seamă de persoanele mândre, orgolioase și trufașe.
                                                Marius Ghidel

„Nu putem învăța să iubim pentru că nu înțelegem. Și nu înțelegem pentru că nu iubim îndeajuns, cu adevărat. Iubirea aceea pură, necondiționată, uităm să o dăruim odată cu trecerea copilăriei. Ajungem să ne creăm cetăți în jur, de pe zidurile cărora aruncăm cu săgeți în cei ce încearcă să ne ajungă la suflet. Ne izolăm, ne făurim propria lume în care interpretăm totul, împărțind totul în bine-rău și urât frumos, păcat nepăcat. Ne absolutizăm propriile păreri și le facem legi, după care îi judecăm pe ceilalți. Nimic nu este absolut. Totul este relativ, mai puțin Iubirea. ”
                                                Julia R.
„La ce să ne așteptăm de la această nouă carte, după ce le-am parcurs pe primele 3? Să ne așteptăm să descoperim o viziune nouă, deschizătoare de drumuri și de inimi, să ne așteptăm la un nou Univers al femeii și al bărbatului, la o percepție ideatică a Iubirii dintre un bărbat și o femeie sau să nu ne așteptăm la nimic și să ne lăsăm surprinși și exaltați de frumusețea și claritatea la care ne vor supune rândurile acestei cărți, fără a ne raporta la vreo împărțire după mintea noastră, nu, nu este nicicum despre minte cartea lui Marius, ci despre suflet și împlinirea sufletului prin Iubire.
Cel mai benefic este să lăsăm așteptările de-o parte și să curgem cu Iubirea și frumusețea acestor două ființe „Bărbatul: cea mai elevată dintre creaturi, iar femeia cel mai sublim ideal!”.
Această carte este un dar Divin care va încununa în sufletul fiecărui cititor cel mai înalt sentiment, cel care ne urcă pe culmile extazului, ce o dată atins, ne desăvârșește în Iubire și ne va ține la aceeași înălțime tot timpul cât ne vom da voie să fim doar Iubire!

Această carte este despre împletirea Idealurilor, Femeia Ideală, Bărbatul Ideal, două entități care la origine sunt Cerul și Pământul, Tronul și altarul, Templul și Sanctuarul. Iar când împletirea lor devine desăvârșită, cununa este purtată de copil, îngerul care o dată ce își face apariția va conduce bărbatul și femeia către șlefuirea care dă valoare supremă diamantului.
În această carte totul este despre a-ți elibera sufletul de sub povara împărțirii și a separării, lăsându-te liber în familia ta să fii, lăsându-l în aceeași măsură pe celălalt să fie exact așa cum simte potrivit să fie, lăsând liber și Divinul, să curgă prin fiecare por, după cum El consideră a fi cel mai indicat. 

„Bărbatul este Templul, Femeia este sanctuarul. În fața templului ne descoperim, în fata sanctuarului îngenunchem.” Pornind de la aceste afirmații, ne desprindem de metafore și lăsăm să curgă profunzimea semnificațiilor: femeia se înclină în fața bărbatului ca apoi bărbatul să se încline în fața femeii, fiecare dăruiește pentru că celălalt este totul pentru el, este Divinul însuși care merită venerat într-o formă a întregului slăvit de părți, căci fără acest întreg, nici părțile nu ar exista, la fel cum părțile nu ar fi de sine stătătoare în deplină armonie dacă nu ar ști că au pornit dintr-un întreg, la care, la un anumit nivel, ne întoarcem la un moment dat. (Întoarcerea la Sursa Supremă: Dumnezeu!).
 
Femeia în fața bărbatului să fie și gingășia unei flori, și delicatețea unei mătăsi, și arderea unui foc, și tăcerea munților, și înțelepciunea pădurilor, cât și liniștea mării. Bărbatul scoate la suprafață toate aceste daruri ale femeii prin elevarea lui, prin eroismul lui, prin supremația, forța și prezența însăși. Femeia își dorește siguranță, apreciere, Iubire, bărbatul se hrănește cu acceptare, atingere, Iubire și apoi și le dăruiesc reciproc la infinit pentru a nu le mai pierde și nici a le mai căuta vreodată, căci o dată ce le conțin amândoi, știu că a le dărui înseamnă a Iubi! Intuiția femeii îl poate ghida pe bărbat către avântul suprem, iar când femeia este toată Iubire în manifestare, fără a mai elibera vreun gând de separare de Divin, când se unește deplin cu sacrul ce sălășluiește în ea încă de la nașterea Creației prin acceptare, creează ca un magnet către bărbat o atracție totală, fără urmă de îndoială, fără nevoia de justificare sau de insistență, nimic nu mai este prea mult sau prea puțin, nimic nu are nevoie de ajustare, căci Iubirea Pur Divină rămâne doar să-și trăiască desăvârșirea prin ea însăși.

Copiii sunt îngerii care scot atât pe bărbat cât și pe femeie din anonimat, sunt cei care duc la transformările cele mai mari în sânul familiei și cei care pot fi considerați Maeștri primordiali ai evoluției într-un cuplu, căci atât femeia cât și bărbatul, în fața copiilor au obligativitatea Divină de a declanșa schimbări în ei înșiși spre a porni șlefuirea sufletelor. Familia este nucleul existenței însăși, a vieții omului pe Pământ și are o semnificație și o contribuție colosală la tot ceea ce înseamnă Dumnezeu în manifestare! Fiecare suflet, indiferent de genul lui, masculin sau feminin, contribuie în mod perfect la armonia sau dizarmonia Universului prin manifestare din Iubire sau din afara Iubirii. Frumusețea acestei existențe într-un „împreună” impecabil, nu face decât să ofere lumii șansa de a se salva pe sine din pierderea sacralității însăși, a lui Dumnezeu.

De la ținerea de mână, la sărutul dulce de la culcare și de la trezire, de la împărtășirea trăirilor sufletești, la îngrijirea în serile și zilele de suferință fizică, de la mesele așternute cu Iubire, la pregătirea cu dragoste a hainelor pentru a doua zi, de la netezirea părului, la îmbrățișarea îmbietoare înainte de plecare la drum, etern valabilă și la întoarcerea acasă, de la mângâierile calde și dezmierdările intime cu patos și aviditate, de la privirea în adâncul sufletului, până la atingerea fină a pielii înfierbântate de dorul ce așteaptă regăsirea, de la toate acestea și de la multe asemenea, atât femeia cât și bărbatul care se iubesc nu își mai doresc decât să guste etern din această frumusețe Divină: Iubirea dintre un bărbat și o femeie, ambii prezenți și conștienți că forța cu care se iubesc este de fapt forța cu care Dumnezeu îi iubește.
 
Ce ai putea să faci când afli că Iubirea Ta este chiar Iubirea lui Dumnezeu? Te-ai lăsa să curgi în manifestare, în dăruire și în a Fi doar Iubire în continuu, fără a te opri să îți pui vreo întrebare, căci știi că toate răspunsurile sunt deja în tine, căci Dumnezeu te-a făcut de la origini perfect și desăvârșit în Iubire! Atunci începi să strălucești, să emiți și să extinzi la infinit Bucuria de a Fi Bărbat sau Femeie care iubește, ești iubit și ești conștient de toate acestea în toate structurile, până în adâncul sufletului, suflet care el însuși este Dumnezeu! Dacă ar fi ceva de păstrat în suflet în mod deosebit legat de ceea ce a scris Marius în această superbă carte, este să acceptăm că suntem Divini și să nu avem nimic de comentat în fata deciziilor lui Dumnezeu, să acceptăm că Iubirea este singura care ne salvează sufletele, Iubirea este singura care ne topește inimile și ne deschide mințile, Iubirea este singura care nu pedepsește.
Desăvârșirea oamenilor este posibilă doar prin Iubire, altfel rămânem suflete goale, secate de preaplinul vieții, căci dacă noi căutăm viața, o vom pierde și dacă vom renunța la viață pentru Dumnezeu care este Iubire, o vom câștiga! Marius Ghidel este scriitorul care răstoarnă sufletele doar pentru a le învăța să se ridice și să dea ochii cu Dumnezeu când se privesc în oglindă, și din perspective neobișnuite creează întoarcerea la Divin spre Desăvârșire prin Iubire!
 
Îi mulțumesc pentru minunatele ocazii de a vedea pe Dumnezeu în tot ceea ce este și de a mă fi învățat să fiu doar Iubire, căci scrierile lui transformă oamenii și eliberează sufletele! Vă doresc o lectură cât mai potrivită și reformatoare pentru sufletul vostru!”
 
                                                                         Cu Iubire, din Iubirea lui Dumnezeu,
                                                                         Georgeta Light (Pană)                                                                                                                             
Spiritualitate - Dansul energetic - Ioan
-16% nou

Dansul energetic

44,00 Lei 37,00 Lei
Spiritualitate - Dansul energetic - Ioan
-16% nou

Dansul energetic

44,00 Lei 37,00 Lei

Suport clienti Program de lucru: de luni pana vineri, 9 -18

0040772252302 contact@edituradharana.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!