OFERTĂ - Pentru comenzi mai mari de 350 lei va puteti alege o carte Cadou de la Editura Dharana. Pentru a vedea lista, dați click AICI !

Prietenul cel bun și adevărat este gândul tău cel bun

Prietenul cel bun și adevărat este gândul tău cel bun
„Prietenul cel bun și Adevărat merge cu tine până la Cerul cel mai de sus”, spune Rumi.
Prietenul tău cel bun este gândul tău cel bun și nimeni altcineva. Prietenul cel bun și Adevărat este gândul tău bun și adevărat.
Afirmându-l, tu mergi cu el până la Cer și-l cunoști pe Domnul. Spunând Adevărul, vei cunoaște lumina și iubirea Cerului, grația și binecuvântarea Domnului. Sufletul tău va înflori, iar ființa ta toată se va simți una cu viața, căci viața, când este hrănită cu gânduri care-o înfloresc, îți va întoarce daruri minunate în trup, în minte și în mersul tău de zi cu zi pe cărările existenței.
Taie gândurile care te slăbesc, taie-le pe toate, fii conștient de ele și aruncă-le, unul câte unul. Pune în locul lor gânduri care te întăresc, gândurile Adevărului, pentru ca, însoțindu-te cu el, să ajungi la picioarele Tatălui Ceresc și să trăiești bucuria care ți se cuvine prin drept divin.
Nu te-ai născut pentru nefericire, doar ai fost învățat că nefericirea există. N-o mai afirma, îndoiește-te de ea.
Îndoiește-te că nu poți, că nu știi, că nu înțelegi, că nu cunoști, că nu ești destul bun, că nu ești frumos, că nu ești inteligent, îndoiește-te că există ceva care te poate amenința, îndoiește-te de tot răul în care ai crezut, de răul pe care l-ai văzut posibil cu mintea și pe care ți l-ai luat însoțitor, prieten de nădejde, ducându-te, astfel, în deziluzie și în țărână.
Pune-ți nădejdea în prietenii adevărați, care-s gândurile tale adevărate, și vei hrăni viața din tine cu adevăr și cu fericire.
Afirmă-ți sănătatea cu mintea, căci cauza îmbolnăvirii tale este gândul pe care l-ai acceptat cândva: sunt bolnav. Spune-ți: eu sunt sănătos, eu mă pot vindeca și așa vei gândi adevărul.
Eu voi hrăni ființa mea cu gândurile care mă fac sănătos, fericit, prosper și minunat.
Întoarce-te la frumusețea ființei tale și a vieții tale, conștient fiind că de tine depinde să-ți afirmi divinitatea, puterea, frumusețe, sănătatea și toate darurile pe care deja le ai. Descoperă Cerul din tine și plutește cu îndrăzneală în adâncul frumuseții sale, căci aceasta este destinația sufletului tău și capătul infinitului pe care-l cauți.
Viața este numai frumoasă, dar spune asta.
Căci tu ai dreptul să spui orice despre ea și, pentru că poți alege cum să te gândești la viață și ce să spui despre ea, vei crea ceea ce spui.
Afirmă tot ce vrei să fie, nu ce nu vrei să fie. Asta-i taina puterii tale, lucrează cu ea și folosește-o pentru a te ridica la Cer chiar acum și aici, pentru totdeauna.
Fragment din cartea ce tocmai a ieșit de sub tipar -
„Cele mai frumoase chipuri ale iubirii. Secretele minții omenești în opera marelui inițiat, RUMI”
Autor: Maria Timuc
Traducerea textelor lui Rumi: Marius Ghidel
Editura Dharana

„Cele mai frumoase chipuri ale iubirii. Secretele minții omenești în opera marelui inițiat, RUMI”

Suport clienti Program de lucru: de luni pana vineri, 9 -18

0040772252302 contact@edituradharana.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!