OFERTĂ - Pentru comenzi mai mari de 350 lei va puteti alege o carte Cadou de la Editura Dharana. Pentru a vedea lista, dați click AICI !

Conferința Gândirea vindecătoare. Lansarea cărților: „Condimentarea creativă” și „Puterea cunoașterii – ediția a II-a, revizuită și adăugită” Autor Ioan Prisecaru, Editura Dharana

Conferința Gândirea vindecătoare. Lansarea cărților: „Condimentarea creativă” și „Puterea cunoașterii – ediția a II-a, revizuită și adăugită” Autor Ioan Prisecaru, Editura Dharana
Centrul Metropolitan de Educație și Cultură ”Ioan I. Dalles” și
Editura Dharana organizează

Conferința
Gândirea vindecătoare
Marți, 6 iunie 2023 –  Ora 18,00

Lansarea cărților:
Condimentarea creativă
Puterea cunoașterii – ediția a II-a, revizuită și adăugită
Autor Ioan Prisecaru, Editura Dharana

Durata – 2 ore
Sala Dalles – Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 18, sector 1 – București
Intrarea liberă – în limita locurilor disponibile

Invitați
Dumitru Constantin Dulcan
Ioan Prisecaru

Program artistic
Laurențiu Cazan
Moderator
Maria Timuc
Descrierea evenimentului
 
Mintea noastră conține o putere pe care, dacă am cunoaște-o cu adevărat, ne-am putea schimba viețile. Gândul conține energie și, prin urmare, are puterea de a ne crea realitatea. Gândul nu are materialitate, dar are putere asupra materiei, o modelează, o determină, o luminează sau o poate întuneca. Gândurile noastre pot vindeca lumea sau o pot îmbolnăvi, ne pot crea o lume în care să primeze bucuria, frumusețea, înțelepciunea, grația și bucuria sau, cum ni se întâmplă adesea, pentru că nu suntem conștienți de puterea lor, ne determină nefericirea și boala.
Despre puterea gândirii noastre ne va vorbi prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan și despre felul în care noi am putea să ne înțelegem pe noi înșine și să devenim conștienți de lumina divină care însoțește viața noastră prin însăși gândirea ce ni s-a dăruit.
Și Ioan Prisecaru ne va vorbi despre „Puterea Cunoașterii”, titlul cărții cu același nume, pe care o vom relansa pentru că se află la ediția a II-a, revizuită și adăugită. Cunoașterea felului în care ne creăm realitatea cu ajutorul gândirii, cum curge energia în univers și-n viețile noastre, cum ne putem îndepărta de lumea suferinței vor fi teme ale conferinței.
Vom lansa, de asemenea, și cartea „Condimentarea creativă”. Poate nu v-ați gândit că există o legătură între energiile care ne stimulează pozitiv când știm să folosim condimentele și să le combinăm. Ei bine, ”condimentarea hranei este un mijloc substanțial de atragere a energiilor benefice din univers” și de a ne menține starea de sănătate, ne spune Ioan Prisecaru în această nouă și, credem, una dintre cele mai interesante și originale dintre cărțile sale.
Primim energia din univers în funcție de structura chimică și energetică pe care o au celulele și toate lichidele din corp. Pentru a fi cât mai sănătoși și performanți este necesar să ne antrenăm încontinuu, cu scopul de a atrage cele mai benefice energii. Condimentarea hranei este una dintre formele cele mai bune de atragere a energiilor benefice din univers. Se întâmplă acest proces întrucât condimentele pot îmbunătăți în mod substanțial structura chimică și energetică a omului. Acesta este principalul fenomen prin care condimentele pot influența în mod decisiv starea de sănătate. În momentul în care ajung în corp, condimentele refac echilibrul biologic și informațional. Pe acest fond, condimentele stimulează eliminarea toxinelor și remodelează ființa spre a se conecta mai armonios la energiile universului”(Condimentarea creativă, Editura Dharana).
Nu în ultimul rând, la evenimentul nostru va participa un artist minunat, a cărui voce a încântat lumea de-a lungul anilor, Laurențiu Cazan, cu ritmuri încărcare de grație și frumusețe.
                                                                                     Vă așteptăm cu drag!
                                                                                         Maria Timuc
 
Spiritualitate - Dansul energetic - Ioan
-16% nou
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Program de lucru: de luni pana vineri, 9 -18

0040772252302 contact@edituradharana.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!